Мапа порталу

Експертна група провела жеребкування проектів, поданих миколаївцями у рамках програми “Громадський бюджет м.Миколаєва”. Наступний крок - відкрите голосування

У середу, 17 січня,  в міській раді відбулось засідання експертної групи з питань Громадського бюджету, до складу якої увійшли представники виконавчих органів міської ради, фахові спеціалісти та представники громадськості.

В ході заходу було проведено жеребкування з метою присвоєння особистого номеру проектам, які отримали позитивну попередню оцінку координаційної ради та підлягають подальшому розміщенню на офіційному сайті Громадського бюджету м. Миколаєва для проведення голосування.

За словами директора департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради Тетяни Шуліченко, відповідно до зауважень експертів, до наступного етапу – відкритого голосування - допущені 76  із 117 поданих проектів, з них 44 великих та 32 - малих. 6 заявок було знято з розгляду за згодою авторів, ще 33 проекти не відповідали правилам Програми.

- Проекти, які отримали позитивну оцінку експертів, виносяться на голосування громадян, які зареєстровані та проживають у  Миколаєві. Голосування почнеться 8 лютого та триватиме 14 днів, - повідомила Тетяна Шуліченко.

Зазначимо, що кожен мешканець міста зможе проголосувати за 2 проекти – один великий і один малий.

Підсумки голосування встановлюються шляхом підрахунку кількості голосів, відданих за той чи інший проект. Підрахунок голосів в електронному та паперовому варіантах організовує та узагальнює координаційна рада.

Переможцями голосування будуть проекти, які набрали найбільшу кількість голосів за рейтинговою системою. Якщо в результаті голосування два або декілька проектів отримали однакову кількість балів, пріоритетність проектної пропозиції визначається жеребкуванням, яке проводить координаційна рада за присутності авторів.

Згідно змісту Положення про Громадський бюджет м.Миколаєва, у випадку нестачі коштів на реалізацію чергового проекту з переліку проектів-переможців, до уваги береться наступний з проектів-переможців, орієнтовна вартість реалізації якого не призведе до перевищення суми коштів, передбачених Програмою на відповідний період для фінансування проектів за рахунок коштів Громадського бюджету.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/17012018_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: