Мапа порталу

Як Миколаїв підготувався до складних погодних умов

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради, у матеріальному резерві міста Миколаєва понад 25 тис літрів бензину, понад 34 тис літрів дизельного палива та 3080 літрів газу. Резервне паливне господарство ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ» налічує 210 тонн мазуту. Також у міському матеріальному резерві в наявності 1000 лопат.

Розпорядженнями голів адміністрацій районів погоджені розрахунки виділення додаткової техніки від підприємств, установ та організацій для розчищення під’їзних шляхів до об’єктів життєзабезпечення. Так, адміністрація Інгульського району за необхідності може додатково залучити 34 одиниці техніки від 11 організацій; адміністрація Заводського району – 14 одиниць від 8 організацій; адміністрація Корабельного району – 17 одиниць від 9 організацій; адміністрація Центрального району – 18 одиниць від 9 організацій.

Для запобігання негативних наслідків можливих надзвичайних ситуацій природного характеру житлово-комунальні підприємства Миколаєва заготовили 751,6 тонн піску та 12,33 тонн солі.

Працівники ЖКП у кількості 1003 особи (532 дворових працівників) забезпечені шанцевим інструментом – сніговими, совковими та штиковими лопатами (1455 од.),  льодорубами (392 од.).

На об’єктах господарчої діяльності міста налічується 145 автономних джерел енергоживлення. Автономні джерела енергопостачання мають ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», МКП «Миколаївводоканал», міські лікарні № 1, 3, 4, дитяча лікарня №2, ЛШМД, пологові будинки №1, 2, 3.

Погоджено питання з ТОВ «Маркони» щодо залучення плавзасобів льодового класу для проведення криголамних робіт на водній акваторії міста у разі ускладнень при льодоході.

З метою уникнення загибелі людей від переохолодження в зимовий період визначені місця розгортання та функціонування пунктів гарячого харчування та пунктів обігріву бездомних осіб: У Корабельному районі – по вул. Металургів, 8, у Заводському районі – по вул. Кузнецькій, 1, у Центральному районі – по вул. Шевченка, 19 а, в Інгульському районі – по вул. 12 Поздовжній, 50 а, вул. Круговій, 47, просп. Миру, 2а.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: