Мапа порталу

11 січня у Миколаєві розпочинає роботу інформаційно-консультативний пункт "Соціальна допомога 15-07"

Для створення прозорого інформаційного середовища з питань призначення різних видів державної допомоги, у тому числі житлових субсидій, державної допомоги сім’ям з дітьми, надання пільг та компенсацій відповідно до чинного законодавства, надання матеріальної допомоги, консультацій з питань соціального обслуговування, інформування громадян щодо норм чинного законодавства та нормативних документів з питань соціального захисту населення при департаменті праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради створений інформаційно-консультативний пункт «Соціальна допомога 15-07».

Прийом телефонних дзвінків від осіб, які звертаються до інформаційно-консультативного пункту для отримання консультацій з питань соціального захисту населення, здійснюється у робочий час з 09.00 до 17.00 год. на багатоканальний телефон за номером 15-07. Інформаційно-консультаційні послуги надаються заявнику в усній формі в режимі телефонної «гарячої» лінії на безоплатній основі.

Якщо у вас виникає потреба з’ясувати соціальні питання, звертайтесь  до консультаційного пункту «Соціальна допомога 15-07». Ви отримаєте компетентну відповідь від спеціалістів. Кожне ваше звернення у телефонному режимі буде зафіксоване у журналі і при необхідності детально розглянуто.

Будемо раді відповісти на ваші дзвінки! 

                                                                       Департамент праці та соціального захисту 

населення Миколаївської міської ради

 

 

             

 

             

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: