Мапа порталу

В.о.міського голови-секретаря міської ради Тетяна Казакова доручила провести термінове засідання комісії з питань ТЕБ та НС щодо епідемічної ситуації у Миколаєві

У середу, 3 січня, на адресу в.о.міського голови-секретаря міської ради Тетяни Казакової надійшов лист від в.о. директора ДУ «Миколаївський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Володимира Клочка, у якому повідомляється про погіршення епідемічної ситуації щодо вірусного гепатиту А серед мешканців Миколаєва.

Так, Володимир Клочко інформує, що станом на 3 січня зареєстровано 35 випадків захворювання, переважно у Заводському (30 випадків) та Інгульському (5 випадків) районах.

"За даними епідрозслідування встановлено, що особи, які захворіли, вживали доочищену воду з пунктів розливу ТМ "Чиста вода", - йдеться у листі.

Керівник ДУ «Миколаївський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» просить скликати термінове засідання комісії з питань ТЕБ та НС м. Миколаєва з метою локалізації та ліквідації випадків захворювання на вірусний гепатит А.

За дорученням в.о.міського голови-секретаря міської ради Тетяни Казакової позачергове засідання міської комісії ТЕБ та НС відбудеться сьогодні, 3 січня, о 15:00. 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: