Мапа порталу

У бюджеті Миколаєва закладено близько 60 млн грн. на міську Цільову соціально-економічну програму будівництва (придбання) доступного житла у місті Миколаєві на 2018-2022 роки

Депутати міської ради прийняли міську Цільову соціально-економічну програму будівництва (придбання) доступного житла у місті Миколаєві на 2018-2022 роки. Програма спрямована на вирішення житлової проблеми молоді, учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб міста Миколаєва, створення умов доступності отримання житла, поліпшення демографічної ситуації та активізації житлового будівництва в місті Миколаєві.

Як повідомив Василь Федорончук, в.о. директора Миколаївського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву", Цільова програма передбачає фінансування з міського бюджету у розмірі 59 млн грн. При цьому він зазначив, що у 2018 році з державного бюджету на будівництво (придбання) соціального житла буде виділено 100 млн грн., тож Миколаїв зможе отримати додаткове фінансування.

Співдоповідач Олександр Нефьодов, заступник начальника управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради, доповів, що проект рішення був розглянутий постійними комісіями міської ради.   

За словами в.о.міського голови-секретаря міської ради Тетяни Казакової, проект рішення було оприлюднено за 20 днів до винесення на сесію міської ради, дана програма є частиною бюджету міста на 2018 рік.

За міську Цільову соціально-економічну програму будівництва (придбання) доступного житла у місті Миколаєві на 2018-2022 роки проголосували 32 депутати.

При цьому у рішенні вказано, що Миколаївське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» звітуватиме раз на рік до 15 квітня перед постійною комісією міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку та подаватиме до міської ради узагальнену інформацію про хід виконання Програми.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/fondmolbud)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: