Мапа порталу

«Антикорупційний» департамент міськради очистив Варварівський міст від реклами та демонтував два борди в центрі міста

В департаменті внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції ММР повідомили про очищення від реклами Варварівського мосту та демонтаж незаконно встановлених рекламних бордів в центрі міста.

У неділю, 19 листопада виконуюча обов’язки Миколаївського міського голови-секретар Миколаївської міської ради Тетяна Казакова скликала засідання виконавчого комітету Миколаївської міської ради  в телефонному режимі та запропонувала членам виконкому розглянути проблему незаконного встановлення рекламних бордів в центрі міста. В результаті виконком прийняв рішення демонтувати рекламні засоби, які були розташовані по проспекту Центральному – вулиці Фалєєвській. Директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції ММР Андрій Єрмолаєв виконав рішення виконкому того ж дня.

image

image

image

У понеділок, 20 листопада, Андрій Єрмолаєв повідомив про те, що Варварівський міст повністю очищений від рекламних щитів, загальна кількість яких складала більше 40 рекламних лайтбоксів.

Раніше Андрій Єрмолаєв пообіцяв: «до кінця понеділка, 20 листопада, буде демонтовано всі рекламні щити на Варварівському мості. Справа в тому, що процесом демонтажу ми заважаємо дорожньому руху на мості, тому знімати рекламні конструкції необхідно в певний час доби, коли на дорозі якомога менше автомобільних засобів, інакше ми можемо спровокувати затори, до того ж на мосту є односторонній рух».

image

image

Тому протягом сьогоднішнього дня патрульна поліція міста Миколаєва забезпечувала безпеку процесу демонтажу незаконно встановлених рекламних щитів на мосту.

 

Інформація управління апарату ММР


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: