Мапа порталу

На вул. Соборній провели рейд та перевірили дотримання Правил благоустрою міста

З метою дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві 15 листопада поточного року працівниками управління комунального господарства адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради  проведено чергове рейдове обстеження щодо порушення п. 12.2.21. та п. 12.2.29. ст. 152 КУпАП, а саме самовільно встановлених торгівельних лотків, автомобілів, причепів, столиків, візків тощо у невідведених для цього місцях та без наявності відповідних документів та незадовільного утримання прилеглих територій біля магазинів по вулиці Соборній.

За результатами обстеження керівникам та працівникам об’єктам торгівлі, підприємств, приватним підприємцям було надано роз’яснення щодо дотримання Правил благоустрою, своєчасного прибирання прилеглих територій від сміття та підтримання задовільного санітарного стану протягом дня, обов’язкової наявності урн для сміття біля кожного входу до кожного підприємства.

Також за порушення ст. 152 КУпАП складено 5 адміністративних протоколів по п. 12.2.21. (самовільно встановлені торгівельні лотки, автомобілі, причепи, столики, візки тощо у не відведених для цього місцях та без наявності відповідних документів) для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Вказані обстеження проводяться працівниками управління регулярно та мають на меті перевірку санітарного стану, задовільного утримання прилеглих територій та торгівлі без дозвільних документів.

Шановні підприємці, керівники організацій та установ! Забезпечуйте своєчасне прибирання прилеглих територій. Не чекайте рейдових перевірок працівників адміністрації району. Спільними зусиллями зробимо наше місто чистим та привабливим!

Адміністрація Центрального району 

IMAGE FOLDER (/files/News/sob)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: