Мапа порталу

"Сподіваюся, що ми продовжимо спільну роботу над втіленням цікавих проектів, будемо ділитися досвідом та культурними здобутками", - Олександр Сєнкевич провів зустріч з представниками делегації з Нілюфер (Бурса, Туреччина)

У суботу, 23 вересня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів зустріч з представниками делегації з міста-побратима Миколаєва - Бурса, район Нілюфер (Туреччина).

Олександр Сєнкевич розповів гостям, чим живе місто, про пріоритетні напрямки його розвитку та зазначив, що Миколаїв зацікавлений у взаємокорисному обміні досвідом місцевого самоврядування, економічному та культурному співробітництві.

Під час зустрічі в мерії сторони обговорили потенційні напрямки взаємодії та перспективи розширення співпраці.

Ми будемо продовжувати співробітництво з Нілюфер (Бурса), це місто-побратим Миколаєва. На жаль, наші гості не змогли відвідати святкові заходи з нагоди Дня Миколаєва, проте, сьогодні вони тут, і я сподіваюся, що ми й надалі будемо разом працювати над втіленням суспільно корисних проектів, ділитися досвідом, збагачуватися культурними здобутками, - відзначив мер.

Гості висловили зацікавленість у поглибленні дружніх стосунків між містами та обговорили з міським головою Миколаєва проект будівництва зеленого куточка, парку, що став би символом дружби українського й турецького міст та втілював історію й культуру Туреччини. Нагадаємо, що у Нілюфер ще в 2013 році на знак українсько-турецької дружби було розбито парк «Миколаїв». Подібний проект у нашому місті тоді так і не було реалізовано.

Після офіційної частини зустрічі Олександр Сєнкевич провів для гостей екскурсію Набережною міста.  

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/nilufer)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: