Мапа порталу

Мер Олександр Сєнкевич домовився про припинення мітингу з працівниками ДП "Суднобудівний завод ім. 61-го Комунара"

У четвер, 21 вересня, працівники державного підприємства "Суднобудівний завод ім. 61-го Комунара" заблокували рух по вул. Пушкінській з вимогою до влади вирішити проблеми з виплатою заборгованості по заробітній платі, яка на даний момент складає понад 45 млн грн.

З мітингуючими зустрівся Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, який обговорив з працівниками можливі шляхи вирішення даної проблеми.

В ході переговорів, Олександр Сєнкевич зазначив, що  найближчим часом Миколаївською міською радою буде підготовлено проект рішення про звернення до Кабінету міністрів України,  та розглянуто його на позачерговій сесії. Крім того, мер домовився з мітингувальниками 61-го заводу про проведення спільної робочої групи, засідання якої відбудеться вже  у пятницю, 22 вересня.

- Я розумію, наскільки ця проблема є важливою для кожного з вас, з боку міської влади ми разом з вами будемо звертатися до центральних органів влади щодо найшвидшого вирішення проблеми з заборгованістю по заробітній платі, вже завтра у міськраді буде проведено засідання робочої групи, - звернувся до мітингуючих Олександр Сєнкевич.

Після переговорів з мером працівники заводу погодилися розблокувати рух по вул. Пушкінській.

 Відділ інформаційного забезпеченняя міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/21092017_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: