Мапа порталу

Юрій Гранатуров: «Міська влада підтримає будь-яку конструктивну ініціативу молоді»

15 квітня в мерії відбулося засідання ради з питань молодіжної політики при міському голові, в якому взяв участь керівник міста Юрій Гранатуров, в.о. міського голови, який займається питаннями молодіжної політики Євген Шевченко, представники громадських молодіжних організацій і рухів.

Виступаючи із вступним словом, Юрій Гранатуров зазначив, що він схвалює ініціативність молодих миколаївців, і сподівається на те, що робота ради буде конструктивною і дозволить міській владі спільно з молодим поколінням городян ефективно реалізовувати молодіжну політику в Миколаєві.

Хоча на порядок денний винесли чотири питання, в тому числі, розвиток велоруху в місті, створення туристично-інформаційного центру в Миколаєві, молоді активісти присвятили весь свій час дебатам про зміни в Положенні ради та виборам голови молодіжного органу.

До слова, голову ради з питань молодіжної політики так і не обрали, швидше за все, через організаційні недоліки, адже більшість присутніх просто не були інформовані про майбутні вибори.

Зустріч більше нагадувала дебати та обговорення процедурних питань. Хоча, з кандидатурами на посаду керівника все ж визначилися: Анна Ганжул, президент ГО «Молодіжний рух «Молодь за права людини», і Віталій Васильєв, керівник ГО «Миколаївський молодіжний муніципалітет».

Як управлінець з великим досвідом, який протягом багатьох років займав різні керівні посади, Юрій Гранатуров порадив членам ради, насамперед, поважати один одного: «Погано організоване голосування - це всього лише відсутність навичок, результат недосвідченості. Справа у вас спільна і ділити нема що. Відкрийте двері для всіх, незацікавлені відпадуть самі. Головне - принцип рівності».

Мер запевнив у своїй повній відкритості та підтримці конструктивних ініціатив молоді. «Коли потрібно, тоді і будемо з вами зустрічатися, - підкреслив Юрій Ісайович. - Обіцяю допомогу у всіх хороших починаннях!»

Завершилася зустріч пропозицією доопрацювати процедуру виборів глави ради з молодіжної політики, інформувати про це всіх членів ради і проголосувати на наступному засіданні. Воно відбудеться вже майбутнього тижня. Основну увагу приділять запланованим на сьогодні питанням: «Про розвиток велоруху в Миколаєві», «Про створення туристично-інформаційного центру в місті Миколаєві».


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: