Мапа порталу

Миколаївський зоопарк урочисто відзначив 116-річчя з дня заснування

У суботу, 9 вересня в Миколаївському зоопарку відбувся святковий захід з нагоди 116-річчя від дня його заснування.

Захід відвідали перший заступник Миколаївського міського голови Андрій Дадівєрін, секретар Миколаївської міської ради Тетяна Казакова, начальник управління культури і культурної спадщини Миколаївської міської ради Юрій Любаров, депутати міської ради Сергій Мотуз і Сергій Карцев.

Як зазначив перший віце-мер Андрій Дадівєрін Миколаївський зоопарк справжня перлина нашого міста, не одне десятиліття він є улюбленим місцем для дозвілля городян. 

- Наш зоопарк вважається найкращим в Україні та одним з кращих в Європі. Це гордість та справжня перлина нашого міста. Колектив зоопарку щодня віддає свої сили та своє натхнення для того, щоб усі мешканці цього чудового місця почували себе комфортно та щасливо. Понад 15 мільйонів відвідувачів побували в ньому за ці роки. 5 поколінь співробітників віддавали і віддають свої сили і знання улюбленій справі. Понад 2500 молодих миколаївців навчалися тут любити і пізнавати світ тварин в гуртку юннатів. Тисячі й тисячі тварин пройшли через його колекцію - народжувалися тут, дорослішали й завершували свій шлях. Зоопарк - дійсно улюблене місце багатьох городян. Найголовніше, що ваш труд бачать і миколаївці. За ці роки ви переживали падіння та підйоми, невдачі та успіхи. Але зберігала наш зоопарк любов - ваша любов до тварин, -  сказав Андрій Дадівєрін.

Також у свій день народження Миколаївський зоопарк відкрив новий вольєр, призначений для утримання черепах у літній сезон.

Для миколаївців і гостей міста колектив зоопарку підготував святкову програму. Так, для городян виступили миколаївський танцювальний клуб "Victoria Dance" і солісти вокальної студії "Талант".

На святі гостям зоопарку були доступні дві фотозоні, а кожен бажаючий міг сфотографуватися з ростовими ляльками.

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/11092017_1)

 

Фото А. Сайковського

 

IMAGE FOLDER (/files/News/11092017_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: