Мапа порталу

Олександр Сєнкевич обговорив з представниками компанії TIU (Канада) можливості співпраці в галузі енергетики

У середу, 9 серпня, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич провів зустріч з іноземною делегацією з Канади, в складі якої наше місто з робочим візитом відвідали Майкл Юркович, президент компанії TIU (Канада), Брайян Меффорд, помічник президента компанії TIU.
Сторони обговорили можливості співпраці, зокрема, питання потенційних прямих інвестицій в обленерго і сферу енергетики в рамках угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою. Як розповіли представники Канади, першим прикладом співпраці двох країн стало будівництво сонячної станції в Нікополі, яке стартувало в червні поточного року.
За словами представників іноземної делегації, уряд Канади шукає можливості для просування торгових відносин і бізнесу в Миколаєві. Наше місто представляє великий інтерес завдяки своїй інфраструктурі, логістиці, наявності портів, високому кадровому потенціалу. Територія Миколаєва приваблива в плані розміщення виробничих потужностей галузей електроніки, автомобілебудування, суднобудування. Гості міста зацікавлені в просуванні проектів альтернативної енергетики та залученні ділових кіл Миколаєва. Представники компанії відзначили, що TIU розглядала можливість придбання Миколаївської ТЕЦ.
У свою чергу, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич підтвердив, що наше місто дуже привабливе для розміщення будь-якого роду об'єктів альтернативної енергетики. Розвитком даного напрямку займається міський департамент енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій.
- На території міста багато можливостей для розвитку бізнесу і вкладення інвестицій, - заявив мер, ознайомивши гостей з можливими варіантами розміщення об'єктів.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/tiu)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: