Мапа порталу

Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер: В Миколаїв можна інвестувати

Миколаїв і Миколаївська область мають гарний інвестиційним потенціал. Більш того, наш регіон може похвалитися прикладами успішного втілення своїх інвестиційних можливостей - у нас ведуть діяльність компанії зі світовим ім'ям, підприємства, які мають помітні досягнення у різних галузях.

Про це розповів президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер, який у п'ятницю, 21 липня, з робочим візитом відвідав Миколаївську область та взяв участь у конференції з питань покращання інвестиційного клімату в регіоні.

- Дуже важливо, що ви можете показати, що в Україні є бізнес, який може успішно розвиватися. У Миколаєві та Миколаївській області є чудові приклади успіху. Досвід компанії PepsiCo показує, що в Україні, в Миколаєві можна успішно розвивати бізнес. За допомогою місцевої, обласної та районної влад, - сказав Андрій Гундер. - Ми розповідаємо не тільки те, що в Україні можна інвестувати. Ми розповідаємо також, що в Миколаїв можна інвестувати. Наприклад, один з останніх номерів журналу Business Ukraine «Investing in Mykolaiv» присвячений Миколаєву, ми його розсилаємо всім компаніям-нашим членам, ми його розсилаємо за межі України, щоб інвестори знали, що тут відбувається, щоб історії успіху показали, як розвивається бізнес в Миколаєві.

За його словами, зараз налагоджений діалог з міською та обласною владою. Це створює гарні умови для залучення додаткових інвестицій

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/240717_01)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: