Мапа порталу

Олександр Сєнкевич привітав морпіхів з річницею створення бригади морської піхоти

У четвер, 20 липня, у Миколаєві відбулися урочисті заходи з нагоди другої річниці від створення 36 окремої бригади морської піхоти, підрозділу военно-морських сил збройних сил України.

У заході взяли участь перший заступник Миколаївської обласної державної адміністрації В'ячеслав Бонь, голова обласної ради Вікторія Москаленко, Миколаївський  міський голова Олександр Сєнкевич, народний депутат україни Дмитро Кремінь

Захід відкрився урочистим покладанням квітів до Стели загиблим воїнам морським піхотинцям, аби вшанувати пам'ять  героїв, які  поклали своє життя в ім’я Батьківщини.

- Шановні морпіхи! Дякую вам за вірність присязі, за те, що кожен день ви виконуєте свій обов'язок перед державою. Дякую вам за те, що своїм прикладом ви показуєте миколаївцям та всім українцям, що незалежно від того, де знаходиться ваш дім,  у важкий момент для нашої країни ви приїхали сюди, до Миколаєва, який гостинно вас зустрів. Ми пишаємося, що 36 бригада розташована у нас в місті. Саме у Миколаєві, два роки тому, ми змогли прийняти таких мужніх та патріотичних хлопців. Ви захищаєте цілісність та суверенітет нашої держави. Слава морській піхоті!-, звернувся до присутніх Олександр Сєнкевич.

Також, з нагоди другої річниці від створення 36 окремої бригади морської піхоти,  матросів, сержантів та офіцерів, було урочисто  нагороджено почесними державними нагородами за особливі заслуги перед Батьківщиною.

Після офіційної частини заходу миколаївці та гості міста мали змогу ознайомитися з виставкою озброєння та техніки, відвідати польову кухню та скуштувати матроської каші.

Крім того,  для присутніх виступили  зі святковим концертом військовий оркестр та художні  колективи Миколаєва.

 Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/20072017_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: