Мапа порталу

Міська влада має намір провести комплексну енергомодернізації пологового будинку № 3

У середу, 19 липня, на засіданні постійної депутатської комісії з питань економічної та інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів і соціально-економічного розвитку було розглянуто проект рішення «Про погодження Попередньої Кредитної Пропозиції НЕФКО в рамках револьверного фінансування «Енергозбереження».

Під час засідання комісії мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, який відвідав засідання комісії, закликав депутатів підтримати даний проект рішення, зазначивши його важливість.

Відзначимо, що у рамках кредитної пропозиції НЕФКО планується отримати кредит розміром біля 10 млн. грн. під 3% річних. Ці гроші плюс кошти міського бюджету будуть спрямовані на комплексну енергомодернізацію миколаївського пологового будинку № 3.

У підсумку депутатська комісія з питань економічної та інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів і соціально-економічного розвитку підтримала проект рішення «Про погодження Попередньої Кредитної Пропозиції НЕФКО в рамках револьверного фінансування «Енергозбереження».

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

  

IMAGE FOLDER (/files/News/200717_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: