Мапа порталу

КП "ЕЛУ автодоріг" відновлює мережу зливової каналізації міста Миколаєва

За інформацією КП "ЕЛУ автодоріг", підприємство активно продовжує роботи з ремонту і відновлення працездатності мережі зливової каналізації міста Миколаєва. 

Системна робота у цьому напрямку стартувала у серпні 2016 року. Основним завданням було зняти навантаження у найпроблемніших місцях: фахівці підприємства очищували колодязі та магістралі, які роками були забиті, будували нові. 

Про висновки, які зробили протягом року, говорять так: "колодязі потрібно робити з бетону; пластикові решітки мають масу недоліків; кишені - не завжди добре; профіль дороги має значення".

Поточного року робота триває. КП "ЕЛУ автодоріг" придбано автомобіль з маніпулятором, що суттєво полегшує і прискорює виконання робіт. На об'єктах працюють паралельно кілька бригад. При цьому, як повідомляють на комунальному підприємстві, каналізаційні колодязі замовляють заздалегідь, партіями, щоб мати запас, і тільки з бетону. Черговість робіт узгоджується з планами проведення ремонту асфальтного покриття. 

Наразі тривають роботи на вул. Нікольській, у найближчий час фахівці приступлять до роботи на вул. Великій Морській та вул. Пограничній.

КП "ЕЛУ автодоріг"

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: