Мапа порталу

Миколаїв отримав більше 20 т гуманітарної допомоги. Її основну частину розподілять між громадянами, які вкрай потребують підтримки

Миколаївська міська рада розпочала співпрацю з німецьким благодійним фондом «Гейн» з метою отримання гуманітарної допомоги, основну частину якої планують розподіляти між соціально незахищеними громадянами, які вкрай потребують підтримки. Про це у четвер, 22 червня, розповів міський голова Олександр Сєнкевич під час огляду першої партії гуманітарної допомоги.

- Сьогодні Миколаївська міська рада вперше отримує гуманітарну допомогу з Канади, придбану за кошти благодійного фонду «Гейн». Ця  допомога – пробна партія. Вона буде розподілена між управлінням охорони здоров’я та департаментом праці та соціального захисту населення. Ми отримали медичні ліжка, ортопедичні матраци, одяг тощо. Сподіваюсь, ця допомога допоможе соціально незахищеним громадянам, які вкрай потребують підтримки, - сказав Олександр Сєнкевич.

Мер Миколаєва розповів, яким чином розпочалася співпраця з благодійним фондом «Гейн».

- Ми звернулися з проханням допомогти надати гуманітарну допомогу. І німецький фонд «Гейн» позитивно відповів нам, - відзначив міський голова. – Після того, як ми розподілимо цю гуманітарну допомогу, запросимо представників благодійного фонду, щоб вони подивилися, як ми її використали.

Олександр Сєнкевич висловив надію на продовження співпраці з фондом «Гейн».

У цілому міська рада отримала допомогу вагою, що перевищує 20 тон.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/220617_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: