Мапа порталу

"У галузі охорони здоров’я Миколаєва одним із першочергових об’єктів є травматологічний пункт ЛШМД", - Євген Шевченко перевірив, як іде будівництво

У вівторок, 6 червня, заступник міського голови Євген Шевченко оглянув стан виконання робіт з реконструкції будівлі під розміщення травматологічного пункту лікарні швидкої медичної допомоги у місті Миколаєві.

На даний час вже завершена цегляна кладка першого поверху, будівельники приступили до зведення другого. Як зазначає представник підрядника, ступінь готовності об’єкта становить близько 22%: "З будівельними матеріалами проблем немає. Основне навантаження буде на етапі оздоблювальних робіт, адже через специфіку об’єкта це займатиме деякий час. До кінця липня триповерхова "коробка" буде готова, у серпні ми плануємо зробити покрівлю і встановити ліфт. Одразу ж після цього встановимо металопластикові вироби і почнемо приводити у належний вигляд фасад будівлі, щоб до осені не лишилося зовнішніх робіт".

Новий травмпункт обладнають пандусами, у приміщеннях будуть створені умови, необхідні для людей з обмеженими можливостями, санвузли тощо.

За словами віце-мера Євгена Шевченка, будівництво нового травмпункту є одним із пріоритетних завдань для міської влади на поточний рік.

У галузі охорони здоров’я у Миколаєві одним із першочергових об’єктів є травматологічний пункт лікарні швидкої медичної допомоги. Крім того, нагадаю, що цього року для кожного ЦПСМД Миколаєва будуть придбані службові автівки, - розповів заступник міського голови.

Євген Шевченко повідомив ще одну важливу новину: розпочато благоустрій території міської лікарні №1 (вул. 2-а Екіпажна, 4). Там заасфальтують проїзди, замостять тротуари плиткою.

На ці роботи виділено 2 млн 800 тис. грн. Загальний обсяг робіт з асфальтування проїзної частини становить 5,5 тис. кв. метрів, а тротуарної частини - 1 тис. кв. метрів, - додав віце-мер.

Роботи з благоустрою планують завершити вже у серпні 2017 року. 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

Травмпункт

IMAGE FOLDER (/files/News/BSMP2017)

 

Міська лікарня №1 

IMAGE FOLDER (/files/News/liknomer1)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: