Мапа порталу

"Перша велодоріжка в місті з'явиться в Корабельному районі" - Олександр Сєнкевич провів чергову зустріч з городянами в Корабельному районі

У середу, 31 травня, відбулася чергова зустріч мера Олександра Сєнкевича з городянами в рамках заходів, присвячених звіту міського голови перед громадою міста. Зустріч пройшла в Корабельному районі, на вул. Океанівська.

Так, мер представив жителям звіт про виконану роботу за 2016 рік, а також відповів на запитання городян. Зокрема, відповідаючи на питання миколаївця про відсутність спортивних зон по вул. Океанівська, Олександр Сєнкевич повідомив, що в результаті перерозподілу коштів міського бюджету, виділено фінансування на проект для будівництва велодоріжки і спортивних майданчиків в Корабельному районі.

- Сьогодні, в ході сесії Миколаївської міської ради депутати внесли зміни до міського бюджету Миколаєва. Таким чином, міською владою будуть виділені гроші на проектування першої велодоріжки, від Жуковського кільця до вул. 295 Стрілецької дивізії. Це дійсно пілотний проект в Миколаєві. Перша велодоріжка в місті з'явиться в Корабельному районі, - сказав Олександр Сєнкевич.

Також міський голова зазначив, що при будівництві доріг в місті біля бордюрів будуть передбачені спеціальні з'їзди для велосипедистів і людей з обмеженими можливостями.
 
Депутат округу 24 Корабельного району Наталія Горбенко, яка також була присутня на зустрічі з городянами, анонсувала проектування спортивних майданчиків та облаштування поряд розташованих скверів.

- У цьому році по вул. Океанівська 34 і 36 планується будівництво спортивного майданчика. На даний момент є проект, за яким на об'єкті буде встановлено спеціальне покриття, тренажери, буде зона відпочинку і тротуарні доріжки. Також, в наступному році буде розпочато будівництво спортивного майданчика по вул. Океанівська, 38, і сквер, який знаходиться поруч впорядкуємо, щоб городяни могли там відпочивати, - резюмувала Наталія Горбенко.

Нагадаємо, у середу, 31 травня, у ході 21 позачергової сесії Миколаївської міської ради депутати внесли зміни до міського бюджету Миколаєва

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/01062017_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: