Мапа порталу

Для випускників миколаївських шкіл пролунав останній дзвоник

  У п'ятницю, 26 травня, у миколаївських школах відбулося свято останнього дзвоника. Мер Олександр Сєнкевич побував у школах № 60 і № 61, розташованих в одному з найвіддаленіших мікрорайонів міста - Варварівці.

- Сьогодні багато говорять про Європу та європейські цінності. Насправді, якщо ми з вами нічого не будемо робити, не будемо навчатися, поважати людей, прислухатися до батьків, нічого у нас не зміниться. Важливо розуміти, що на вас, сьогоднішніх випускників, чекає нове життя, воно буде непростим, і там вже не буде вчителів, які вам допомагали усі ці роки. Ви будете конкурувати з іншими випускниками за те, щоб вступити в кращий внз, а після цього будете конкурувати, щоб отримати хорошу роботу. Лише, коли кожен з нас буде добре робити свою роботу: навчатися у школі, в університеті, добре справлятися зі своєю справою на роботі, ми зможемо побудувати по-справжньому багату і сильну країну, - звернувся до учнів школи № 60 Олександр Сєнкевич.

Міський голова побажав хлопцям і дівчатам успіхів і всього найкращого, а також вручив нагороди відмінникам.

Після цього  мер відвідав школу № 61. Олександр Сєнкевич закликав дітей не витрачати час даремно і добре вчитися навіть на літніх канікулах, ставати кожного дня краще.

- Хлопчики і дівчатка! Вітаю вас зі святом останнього дзвоника! Працюйте над собою! Єдиний ваш ворог - це ваша лінь. Поборіть її і у вас у цьому житті обов'язково усе вийде. Бажаю вам сил, удачі, миру! - сказав Олександр Сєнкевич.

Міський голова нагородив відмінників школи № 61.

У заході також взяв участь депутат міської ради Олександр Бернацький.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/260517)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: