Мапа порталу

Миколаївська делегація взяла участь у відкритті Першого Фінансового Ярмарку, організованого Німецько-Українським Фондом

4 квітня делегація представників малого та середнього бізнесу міста Миколаєва за участі першого заступника міського голови Андрія Дадівєріна відвідала Перший Фінансовий Ярмарок, який організував Німецько-Український Фонд за фінансової підтримки уряду Німеччини.

Перший заступник Миколаївського міського голови  Андрій Дадівєрін провів робочу зустріч з керівником Німецько-Українського Фонду, к.т.н. Андрієм Фіцуном і виконавчим директором Німецько-Українського Фонду Олегом Стринжею, обговоривши можливості інтеграції підприємців Миколаєва в програму Німецько-Українського Фонду.

Керівник Німецько-Українського Фонду, к.т.н. Андрій Фецун зазначив: «Ми дуже плідно поспілкувалися з першим заступником міського голови Миколаєва паном Дадівєріним. Я щиро радий, що нам вдалось знайти конструктивні рішення і можливості для розвитку спільної програми щодо здешевлення кредитів для малих та середніх підприємств Миколаєва в рамках програми 300 мільйонів гривень для МСБ України за підтримки ЄС. Дуже віримо в успіх і готові всіляко підтримати підприємців Миколаєва».

Кульмінаційною подією Першого Фінансового Ярмарку для малого і середнього бізнесу, який відбувся 4 квітня 2017 року в Києві, стало підписання нової програми Німецько-Українського Фонду (далі - НУФ) щодо підтримки фінансування малих та середніх підприємств представниками його засновників.

Від Національного банку України нову програму підписав Виконавчий директор НУФ Олег Стринжа, від Міністерства фінансів України - заступник Міністра пан Юрій Буца, а від Німецького банку розвитку KfW - Директор Офісу KfW в Україні пан Лутц Хорн-Хааке.

Додаткова інформація про проект:

4 квітня 2017 в Києві відбувся «Перший Фінансовий Ярмарок для малого і середнього бізнесу». Організована Німецько-Українським Фондом та профінансована урядом Німеччини подія об'єднала представників МСБ і великі фінансові установи. Кожен відвідувач-підприємець отримав нову інформацію  про можливі джерела фінансування свого бізнесу - кредити, лізинг і альтернативні варіанти. Також в програмі були представлені галузеві та освітні сесії за участю бізнес-експертів. Захід відбувся в Українському домі.

Управління економіки та інвестицій Миколаївської міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/PFZ)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: