Мапа порталу

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич не підтримує розміщення кладовища по Херсонському шосе, 112

У суботу, 18 березня, у Миколаєві відбулися інформаційно-публічні заходи в рамках громадських слухань проекту містобудівної документації «Детальний план території мікрорайону «Богоявленський» в Корабельному районі м. Миколаєва». У ході слухань, заповнивши анкету, більшість присутніх висловили думку, що нове міське кладовище потрібно розмістити за адресою: Херсонське шосе, 112.

Після заходу міський голова Олександр Сєнкевич у коментарі ЗМІ заявив, що не підтримує таке використання даної території.

- Розміщення цвинтаря на Херсонському шосе, 112 я не підтримую, тому що там дві залізничні гілки, дві лінії газу високого тиску, проходить лінія електропередач. Важко придумати більш вигідне і менш витратне місце для майбутньої промислової забудови. Тим більше, що там вже є багато об'єктів в першій промисловій зоні, - зазначив міський голова.

За словами Олександра Сєнкевича, треба шукати інше місце, а не оточувати місто одними кладовищами. При цьому мер підкреслив, що місту не обійтися без допомоги народних депутатів, обраних від Миколаївщини, щоб знайти недалеко від міста землю для розміщення нового цвинтаря.

- Це треба зробити оперативно. Адже проблема виникла ще десять років тому. Дуже важливо, щоб цим питанням займався не тільки міський голова, але і депутати різних рівнів, яких люди обрали для того, щоб приймати такі важливі рішення і вирішувати проблемні питання, - заявив Олександр Сєнкевич.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: