Мапа порталу

У зв'язку з трагічною загибеллю військовослужбовців 79-ї бригади в Миколаєві суботу, 25 лютого, оголошено Днем жалоби

У зв'язку з трагічною загибеллю військовослужбовців 79-ї Миколаївської окремої десантно-штурмової бригади Миколи Гуцаленка та Юрія Пономаренка в Миколаєві субота, 25 лютого, оголошена Днем жалоби.

У п'ятницю, 24 лютого, під час навчань на Житомирському полігоні загинув сержант, учасник АТО Юрій Пономаренко.

Прощання з військовослужбовцем Миколою Гуцаленко відбудеться у суботу, 25 лютого, в Миколаєві на території 79-ї ДШБр. Прощання почнеться о 10:00 на території військової частини за адресою: проспект Героїв України (Сталінграду), 72, зупинка «Шкільна». Микола Гуцаленко 21 лютого, перебуваючи у зоні проведення АТО в районі Авдіївки, отримав важке поранення, від якого він впав у кому. Боєць був доставлений в Дніпропетровську обласну клінічну лікарню імені Мечникова. 23 лютого Герой-десантник помер - його поранення виявилося несумісним з життям.

Свято Масляної та культурно-мистецький захід "Людина року" перенесені на неділю, 26 лютого. Всі заходи пройдуть за тим самим графіком, тільки зі зміщенням на день.

Згідно з ропорядженням голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка у день жалоби, на будівлях і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій необхідно приспустити Державний Прапор України. Також рекомендується приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах підприємств і установ недержавної форми власності. У цей день на території Миколаївської області рекомендовано утриматися від проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм телевізійних і радіопередач.

 

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: