Мапа порталу

Продовження терміну надання пропозицій під час проведення громадських слухань проекту містобудівної документації

Увага! Управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради (Замовник) та Товариство з обмеженою відповідальністю «Проектно-вишукувальний інститут «Миколаївагропроект» (Виконавець) повідомляють про продовження на один календарний місяць терміну надання пропозицій під час проведення громадських слухань проекту містобудівної документації: «Детальний план території мікрорайону «Богоявленський» у Корабельному районі м.Миколаєва», відповідно до порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011р. №555.

Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме до 20.03.2017.

Пропозиції надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції надавати до Управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради: 54001, м.Миколаїв, вул. Адміральська, 20 каб. №265 (тел. 37-02-71) і на електронну адресу: [email protected].


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: