Мапа порталу

Голова Заводського району сприятиме розвитку фізкультурно-оздоровчого клубу інвалідів «Вікторія»

За ініціативи миколаївців з обмеженими можливостями (ураження опорно-рухового апарату) з 1988 року на території Заводського району, по вул. Фрунзе, 4 працює Миколаївський фізкультурно-оздоровчий клуб інвалідів «Вікторія».

Головним завданням клубу є пропаганда фізкультури та спорту серед осіб з інвалідністю. Для членів клубу, а їх сьогодні налічується 360 осіб, та їх сімей організовуються змагання, свята, туристичні походи.

17 лютого до клубу завітали голова адміністрації Заводського району В’ячеслава Карцева та начальник відділу у справах молоді, культури, сім’ї та спорту Світлана Волкун.

Керівник організації Руслан Бузик розповів про роботу клубу, на базі якого тренуються фехтувальники регіонального центру «Інваспорт», працюють групи лікувальної гімнастики, спортивна секція танців на візках. За окремим графіком приїжджають спеціалісти зі Львова для проведення реабілітаційних заходів з дітьми, хворими на ДЦП. Для багатьох людей з обмеженими можливостями клуб став другою домівкою.

Члени клубу беруть активну участь в олімпійському Дні бігу, виступають окремою командою на різноманітних спортивних змаганнях осіб з обмеженими можливостями і завжди займають призові місця.

В’ячеслав Карцев та Руслан Бузик обговорили проблемні питання організації та шляхи їх вирішення. Керівник району пообіцяв всебічну підтримку розвитку фізкультурно-оздоровчого клубу інвалідів «Вікторія».

Адміністрація Заводського району

IMAGE FOLDER (/files/News/karcev_viktoria)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: