Мапа порталу

Про стан ліфтового господарства в будинках комунальної власності

Станом на 01.04.2015  із 1671 ліфта, що перебувають на балансі житлово-експлуатаційних підприємств та обслуговуються КП «Миколаївліфт», по 1159 ліфтам укладено прямі договори  на технічне обслуговування ліфтів між мешканцями, КП „Миколаївліфт” та житлово-експлуатаційними підприємствами. Робота по укладанню таких договорів продовжується.

На сьогодні з технічних причин виведено з ладу 47 ліфтів, при цьому 13 ліфтів з терміном простою не більше одного місяця. Питання фінансування робіт з ремонту зазначених ліфтів враховано при формуванні бюджету м. Миколаєва на 2015 рік, а виконання робіт заплановано  відповідно до надходжень цільових видатків.

За 3 місяці  виконано роботи  з поточного ремонту 15 ліфтів на суму 49,4 тис. грн.; на стадії укладання договори щодо проведення післяекспертного капітального ремонту 9 ліфтів у житлових будинках комунальної власності. Продовжуються роботи  з виготовлення та експертизи проектної документації для капітального та післяекспертного капітального ремонтів ліфтового обладнання.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: