Мапа порталу

До уваги населення та юридичних осіб!

У зв’язку зі зверненнями мешканців м. Миколаєва, враховуючи пропозиції, надані в ході презентації проекту Плану зонування території м. Миколаєва та під час сесії Миколаївської міської ради від 11.08.2016, якою затверджено Зонінг, Управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради узагальнюється інформація стосовно виявлених невідповідностей містобудівної документації.

Якщо фактичний власник або користувач земельної ділянки під час оформлення документів на будівництво виявив розбіжності у визначенні певної території у містобудівній документації (у Генеральному плані та Плані зонування), просимо письмово повідомити про це Управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради.

Для цього необхідно надати письмову заяву з викладенням обставин (примірна форма додається), до якої долучити копії документів на право власності або користування земельною ділянкою та копії правовстановлюючих документів на нерухомість.

Просимо звертатися з 12 жовтня 2016 року по 12 грудня 2016 року в Управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради.

Додаток: 1 арк. (зразок заяви).


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: