Мапа порталу

17 вересня в Миколаєві оголошено днем жалоби

Олександр Сєнкевич вважає, що тільки великі штрафи зможуть стримати лихачів, які ганяють містом на величезній швидкості і не тільки наражають на небезпеку життя ні в чому не винних людей, а й позбавляють їх життя.

- Те, що сталося, це - величезна трагедія. Це дуже символічно, що люди, які розмічали дорогу для тих, хто рухається по ній, загинули при таких обставинах, - сказав Олександр Сєнкевич. - Ділянка, на якій працювали люди, була освітлена, працівники розставили знаки за 50 метрів до місця проведення робіт, вони були в світловідбиваючих жилетах. Що стосується техніки безпеки при проведенні робіт у нічний час, ми до цього ставимося з дуже великою увагою. Миколаївці іноді можуть бачити вдень увімкнені ліхтарі. Це - не самодурство міської влади, просто заміною ліхтарів у нічний час займатися не можна. Ось і вмикають ліхтарі вдень, щоб бачити, які з них не горять. З самого початку, як тільки в Миколаєві почали проводитися нічні роботи, безпеці приділяється особлива увага. Але жодні засоби безпеки не врятують миколаївців, я маю на увазі не тільки працівників даних служб, а й просто пішоходів, від нетверезих людей, які сідають за кермо і переміщуються містом. Гальмівного шляху на місці ДТП взагалі немає, він утворився тільки при зіткненні автомобіля з розмітковою машиною. Можливо, водій заснув.

Олександр Сєнкевич запевнив, що буде підготовлено звернення до управління поліції про те, щоб всі роботи, які проводяться міськими службами, супроводжував патруль поліції.

- Миколаївські водії багато в чому вкрай безвідповідальні і не дотримуються взагалі правил дорожнього руху. Вважаю, що необхідно проводити нічні рейди по виявленню п'яних водіїв, і тільки великі штрафи допоможуть нетверезому водієві відмовитися сісти за кермо, - підкреслив мер.

Субота, 17 вересня, оголошена днем жалоби в Миколаєві.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: