Мапа порталу

Олег Машкін очолив управління з питань фізичної культури і спорту

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич призначив Олега Машкіна начальником управління з питань фізичної культури і спорту. Про це сьогодні, 21 липня, розповів заступник міського голови Євген Шевченко під час наради, присвяченої підготовці Центрального міського стадіону до нового сезону Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги.

Євген Шевченко зачитав наказ про призначення Олега Машкіна:

- Призначити Машкіна Олега Валерійовича, заступника начальника управління з питань фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради, на посаду начальника управління з питань фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради як такого, що перебував у кадровому резерві на зазначену посаду, з 21.07.2016.

«У Вас було багато перемог у професійному спорті. Я тепер бажаю багато перемог у розвитку спорту міста Миколаєва», - сказав Євген Шевченко, звертаючись до новопризначеного начальника управління з питань фізичної культури і спорту.

Євген Валерійович також розповів, що конкурс на посаду начальника цього управління був оголошений відповідно до законодавства України. Багато людей цікавилося конкурсом, але подав заяву на участь у ньому лише Олег Машкін: «Ми витримали усі терміни, надали людям можливість взяти участь у конкурсі. Але на нього заявився один лише кандидат».

Біографія Олега Машкіна виглядає таким чином.

Машкін Олег Валерійович  1979 року народження, освіта вища, у 1996 році закінчив вище училище фізкультури і спорту, у 2000 році закінчив  Миколаївський державний педагогічний університет та здобув кваліфікацію вчителя фізичної культури і валеології, керівника спортивних секцій, організатора туристичної роботи,  у 2009 році закінчив інститут післядипломної освіти Таврійського національного університету ім. Вернадського  та здобув кваліфікацію спеціаліста з фінансів.

З 01.1997 до 12.2005 спортсмен-інструктор штатної збірної команди України з боксу.

З 11.2007 до 07.2011 вице-президент громадської організації клуб боксу «Миколаїв».

З 10.2014 до 10.2014 – помічник Миколаївського міського голови.

З 10.2014 - заступник начальника управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради.

З 2003 року є заслуженим майстром спорту України з боксу.

З 2014 року Машкін О.В. перебував у кадровому резерві на посаду начальника управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради. 

          Періодично  підвищував кваліфікацію у відповідних навчальних закладах. Брав участь у роботі семінарів, нарад, конференцій з проблем та питань діяльності органів місцевого самоврядування.

Останні 2 місяці успішно виконує обов’язки начальника управління   у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради. 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/210716_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: