Мапа порталу

Претенденти на посаду директора КП «Миколаївводоканал» розповіли, чим займуться, якщо очолять підприємство

Сьогодні, 1 червня, міський голова Олександр Сєнкевич провів співбесіду з претендентами  на посаду директора КП «Миколаївводоканал».

Відзначимо, що у конкурсі на посаду керівника нашого водоканалу беруть участь 10 осіб. Це Дуденко Борис Леонідович, Мунтян Олександр Михайлович, Гордійчук Сергій Володимирович, Питомець В'ячеслав Іванович, Логвиненко Костянтин Олександрович, Чуркін Андрій Олександрович, Под’ячев Станіслав Валерійович, Скобліков Віктор Вікторович, Васильєв Віктор Вікторович, Делі Олександр Опанасович. Всі вони розповіли свою біографію, про трудові успіхи, а також про те, чому вирішили брати участь у цьому конкурсі. Крім того, претенденти поділилися своєю стратегією розвитку «Миколаївводоканалу».

Треба сказати, що всі претенденти пройшли свій власний життєвий шлях. Але вони мають значний, хоча дуже різний за вагою, багаж  знань, а також професійний досвід. Все це, помножене на бажання зробити місто кращим, перетворити «Миколаївводоканал» в успішне, ефективне підприємство, на їхню думку, дозволяє їм очолити це КП. Хоча були й такі, які говорили, що просто відчувають себе готовим стати директором водоканалу.

Після того, як претенденти розповіли про себе, мер Олександр Сєнкевич провів невелике опитування. Він поцікавився у конкурсантів, чим вони займуться у першу чергу, якщо очолять підприємство.

У загальних рисах стратегіїя претендентів щодо КП «Миколаївводоканал» полягала у наступному. Претенденти відзначали, що мають намір розвивати підприємство, покращувати якість управління ним, при цьому зменшуючи витрати. У цілому вони мають намір зробити так, щоб з крана кожного миколаївця текла така вода, яку можна було б пити без додаткового очищення. Для цього, на їхню думку, необхідно модернізувати водопровідні мережі, оновити насосне і фільтрувальне обладнання. Конкурсанти також говорили про бажання реконструювати очисні споруди, замінити старе обладнання на енергоефективне, що дозволить значно скоротити витрати на доставку і очищення води, а також про готовність розширювати водопровідні мережі Миколаєва. Крім того, деякі конкурсанти готові провести аудит підприємства, інвентаризацію його власності й створити електронну базу мереж «Миколаївводоканалу».

Абсолютна більшість претендентів впевнена у тому, що підприємство повинно залишатися у комунальній власності. Але були й такі, які вважають концесію перспективною формою управління. Також вони розповіли про те, як планують підвищувати платіжну дисципліну миколаївців.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/010616_4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: