Мапа порталу

Морякам-прикордонникам з корабля морської охорони «Миколаїв» потрібна допомога

28 травня відзначався День прикордонника. В Одесі розташовується загін морської охорони, до складу якого входить корабель морської охорони «Миколаїв», підшефний виконкому Миколаївської міської ради. 

На святкування Дня прикордонника в місто-герой Одесу були запрошені представники відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Миколаївської міської ради, які від імені міського голови, міськвиконкому, всієї громади м. Миколаєва поздоровили моряків-прикордонників зі святом та вручили Подячні грамоти та Подячні листи Миколаївського міського голови кращим прикордонникам корабля морської охорони «Миколаїв». Командиру Одеського загону морської охорони капітану 1 рангу Самарському Дмитру Леонідовичу та командиру корабля морської охорони «Миколаїв» капітану 3 рангу Туру Андрію Володимировичу були вручені пам’ятні сувеніри та ікона із зображенням Святого Миколая, яка була освячена на горі Афон.

Після офіційної частини святкування представники відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Миколаївської міської ради обговорили з командуванням загону та командиром КРМО «Миколаїв» поточні проблеми підшефного корабля (це і фарба, і робоча форма одягу для екіпажу корабля, інструменти для проведення поточного ремонту, обладнання кубрика для моряків-прикордонників, які будуть призвані на військову службу за призовом, та інше).

14 липня КРМО «Миколаїв» буде святкувати День корабля. Незважаючи на те, що корабель був зараховано до складу морської охорони у 1988 році, він наразі є «наймолодшим кораблем» у Одеському загоні морської охорони. Моряки-прикордонники повні рішучості гідно нести ім’я «Миколаїв» на борту свого судна.

Звертаємось до всіх небайдужих миколаївців щодо допомоги морякам прикордонникам КРМО «Миколаїв» у вирішенні поточних проблем, щоб 14 липня 2016 року завезти на наш корабель необхідні матеріали та обладнання.

Телефон для інформації – 37-02-33.

 

Відділ з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Миколаївської міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/prikirdonnik)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: