Мапа порталу

У Миколаєві відкрили меморіальну дошку на честь Героя України Сергія Кривоносова

Сьогодні, 6 травня, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич відкрив меморіальну дошку на честь Героя України Сергія Кривоносова. Меморіальну дошку встановили на будівлі школи № 32, де навчався Сергій Кривоносов.

Кривоносов Сергій Сергійович був воїном 79 Миколаївської аеромобільної бригади. У 2014 році він, беручи участь в антитерористичній операції, ціною свого життя врятував своїх побратимів. За цей подвиг йому посмертно присвоєно звання «Герой України».

  - Я хотів би, щоб люди ніколи не знали, що таке війна, що таке смерть і навіть що таке військовий героїзм. Краще вже без військового героїзму, тільки б не було війни. Але якщо вже є війна, то є і герої. Сьогодні ми відкриваємо меморіальну дошку на честь людини, яка зробила великий вчинок, яка, захистивши інших людей, втратила своє життя. Це - справжній Подвиг, - сказав Олександр Сєнкевич.

 «Дай Бог нам всім миру. Дай Бог, щоб ніколи більше у нас не було війни. І нехай та війна, яка йде на сході України, швидше закінчується», - відзначив міський голова.

Директор школи № 32 Людмила Кривоногова, не приховуючи сліз, сказала, що пишається Сергієм  Кривоносовим, зазначивши, що він - Людина з великої літери, справжній герой. Вона подякувала учням школи та їх батькам за небайдужість і патріотизм, адже саме вони зібрали гроші, на які була виготовлена ??меморіальна дошка. Людмила Володимирівна сказала, що у 2015 році школі № 32 присвоєно ім'я Кривоносова Сергія Сергійовича.

Після цього міський голова Олесандр Сєнкевич і заступник 2-го батальйону 79 Миколаївської аеромобільної бригади Олександр Ревенко відкрили меморіальну дошку на честь Героя України Сергія Кривоносова.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/060516)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: