Мапа порталу

Члени делегації Аджарської Автономної Республіки Грузії відвідали Миколаївський муніципальний колегіум ім. В.Д. Чайки

25 квітня заступник міського голови Євген Шевченко і члени делегації Аджарської Автономної Республіки Грузії - губернатор муніципалітету Хелвачаурі Надим Варшанідзе, заступник губернатора муніципалітету Кобулеті Іраклі Цецхладзе - відвідали Миколаївський муніципальний колегіум ім. В.Д. Чайки.

Екскурсію по одному з кращих навчальних закладів міста для гостей провели начальник управління освіти Ганна Деркач і директор колегіуму, Народний учитель України Сергій Січко.

- Гостям Миколаївщини вирішили показати муніципальний колегіум, як установу нового типу, як ми його називаємо - школа майбутнього, - розповіла Ганна Іллівна. - Серед вихованців колегіуму - найбільша кількість переможців учнівських олімпіад, конкурсу захисту дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук.

Сергій Січко розповів, чим збирається дивувати гостей з-за кордону. За його словами, в цій школі створені всі умови для гармонійного розвитку дитини.

- Ми показуємо не тільки красиву картинку. У школі вчаться 1700 осіб. Наші діти демонструють високі результати в навчанні. На олімпіади всеукраїнського рівня їздили 17 вихованців колегіуму. Привезли 7 медалей - це дуже високий рівень. Але ми вважаємо, що це норма для нашої школи. Педагогічний колектив працює на повну силу. З 117 вчителів у нас 14 заслужених учителів України, 2 кандидати наук.

Під час огляду навчального закладу члени іноземної делегації ознайомилися з навчальним процесом, матеріально-технічною базою, побачили, як впроваджуються в навчальний процес новітні технології. Свої враження від побаченого гості висловили однозначно: «Дуже сподобалося!». А Сергій Січко запросив їх приїхати в наступному році на 10-річний ювілей відкриття першої черги муніципального колегіуму.

 

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/gruzia)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: