Мапа порталу

Мер Миколаєва привітав з професійним святом працівників комунального підприємства з організації харчування в навчальних закладах

З нагоди Міжнародного дня кухаря, який відзначається 20 жовтня, в Миколаєві привітали працівників комунального виробничого підприємства з організації харчування в навчальних закладах міста.
 
До представників галузі звернувся міський голова Олександр Сєнкевич:
 
«Ще до початку повномасштабної війни ви годували наших дітей в садочках та школах. А вже з початком війни почали готувати їжу для військових, робили це щодня, також ризикуючи. Годували і представників критичної інфраструктури. Всі вони дуже гарно відгукувались про вашу роботу».
 
Сьогодні серед співробітників комунального підприємства чимало військовослужбовців, які стали на захист країни, а також і жінки-кухарі, які приєднались до військових частин і готують вже для потреб фронту.
 
Зараз, коли діти знову можуть навчатися офлайн, працівники повернулись до своєї буденної роботи - готують смачні обіди для школярів.
 
«Я вам всім дякую та бажаю міцних нервів, сил та допомагати далі ростити наше покоління здоровим й активним», - звернувся до присутніх Олександр Сєнкевич.
 
Працівників підприємства міський голова відзначив почесними грамотами.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/October2024/201024)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: