Мапа порталу

Info Day Миколаїв: підприємцям розповіли про можливості програм від Укргазбанку, офісу «Зроблено в Україні» та обласного центру зайнятості

Сьогодні в Туристично-інформаційному центрі відбулась чергова сесія в рамках проєкту Info Day Миколаїв. Під час заходу підприємцям розповіли про підтримку, яку можна отримати за програмами від Укргазбанку, офісу «Зроблено в Україні» та Миколаївської філії обласного центру зайнятості.

Нагадаємо, що Info Day Миколаїв – це проєкт, що реалізується в рамках спільної ініціативи ЕС та ПРООН у співпраці з Центром підтримки бізнесу та за підтримки Миколаївської міської ради.

Директорка департаменту економічного розвитку Тетяна Шуліченко зазначила, що Info Day Миколаїв започаткували для того, аби наші підприємці мали змогу отримувати інформацію щодо програм підтримки для бізнесу, існуючих проєктів національного та міжнародного рівня. Це дуже важливо, адже той, хто володіє необхідною знаннями може отримати значні переваги.

Планується, що зустрічі за участі відповідних фахівців і представників бізнесу проводитимуться регулярно. Тож підприємцям будуть пропонувати найбільш корисну та актуальну інформацію.

Під час сьогоднішньої зустрічі детально обговорили кредитні та грантові програми, програми з компенсації за облаштування робочого місця особи з інвалідністю, особливості проєкту «Національний кешбек» та нюанси роботи офісу «Зроблено в Україні».

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/October2024/161024_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: