Мапа порталу

Підприємці Миколаєва можуть отримати кошти на втілення своїх проєктів: оголошено конкурс

Оголошено конкурс міні-проєктів «Раннє відновлення бізнесу на півдні України» серед підприємців Одеської, Миколаївської та Херсонської області та осіб, що мають ідеї для розвитку власного бізнесу.

Заявки на участь у конкурсі необхідно подати до 30 жовтня, до 15:00, заповнивши анкету за посиланням.

Учасниками проєкту можуть стати фізичні особи-підприємці та фізичні особи, у тому числі ВПО, громадяни України віком від 18 до 65 років, які мешкають або здійснюють підприємницьку діяльність на території Одеської, Миколаївської та Херсонської областей

Єдина умова – взяти участь у освітній програмі. Це три навчальні модулі загальною тривалістю 7 дні та 2 візити до успішних підприємств південного регіону за таким графіком:

  • 31.10-2.11 та 6-9.11 (для початківців з Миколаєва/Херсону);
  • 7-9.11 та 13-16.11 (для досвідчених з Одеси);
  • 28-30.11 та 4-7.12 (для досвідчених з Миколаєва/Херсону);
  • 5-7.12 та 11-14.12 (для початківців з Одеси).

Освітня програма передбачає експрес-навчання щодо підприємницької діяльності у воєнний час, підготовку бізнес-планів та роботу з інвесторами. Наприкінці відбудеться захист бізнес-проєктів. Автори кращих ідей отримають можливість придбати необхідне обладнання або покрити інші витрати, пов’язані з розвитком власної справи.

Взяти участь у конкурсі зможуть 56 осіб, чиї 26 кращих бізнес-ідей отримають підтримку на суму до 180 000 грн.

Проєкт «Раннє відновлення бізнесу на півдні України» реалізовується Ресурсним центром громадських ініціатив за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID UCBI: Зміцнення громадської довіри в Україні.

 

 image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: