Мапа порталу

Майбутні водії тролейбусів розпочали практичне навчання на базі КП "Миколаївелектротранс"

Про це повідомили на підприємстві.

Перші тижні практики проходять на території тролейбусного депо під керівництвом досвідчених водіїв-інструкторів, які знайомлять студентів з усіма тонкощами керування тролейбусами.

Сьогодні представники благодійної організації "Щедрик" та міжнародної організації Oxfam також мали змогу побачити, як організований навчальний процес на підприємстві. Вони особисто поспілкувалися зі студентами та викладачами, а також оцінили наповненість навчальної програми, включаючи як теоретичну, так і практичну її частини.

Завдяки підтримці цих організацій майбутні водії тролейбусів отримують найвищу стипендію в Україні — 12 тисяч гривень. Директор КП "Миколаївелектротранс" Юрій Сметана подякував партнерам за таку підтримку, адже це дало змогу залучити рекордну кількість охочих стати водіями під час набору до цієї групи.

"Те, що ми розпочали практично безперервне навчання нових водіїв електротранспорту з весни 2023 року сьогодні дало нам змогу запустити новий маршрут до Корабельного району. Підприємство має в планах відкривати ще більше нових маршрутів, тому нам дійсно потрібні водії й ми готові надалі продовжувати їх навчати", - підкреслив Юрій Сметана.

Нагадаємо, що після відновлення курсів навчання для водіїв електротранспорту під час повномасштабного вторгнення 67 людей отримали професію водія тролейбуса або трамвая на базі учбово-виробничого центру КП "Миколаївелектротранс".

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/October2024/081024_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: