Мапа порталу

Вивчаємо штучний інтелект: миколаївці можуть взяти участь в інноваційній програмі «ШІ молодь»

Миколаївці можуть взяти участь в інноваційній програмі «ШІ молодь». 

Програма розрахована на молодь віком від 18 до 25 років. Вона триватиме з 14 до 23 жовтня.

На відібраних учасників чекає 5 онлайн-лекцій, практичні завдання та можливість втілити власні проєкти з використанням ШІ. Під час курсу провідні експерти розкажуть про роботу штучного інтелекту, навчать створювати ефективні промти, використовувати ШІ для фактчекінгу та створення власних проєктів.

Найкращі роботи отримають можливість фінансування та реалізації у життя. Крім того, 4 команди-переможці поїдуть на екскурсію до Києва в одну з провідних технологічних компаній України та відвідають менторську сесію.

Спікери програми «ШІ молодь»:

  • Володимир Шинкаренко — лектор в інноваційних програмах для молоді, розповідає про використання ШІ у різних сферах, а також про написання ефективних запитів для оптимізації завдань.
  • Олександр Краковецький — фахівець зі штучного інтелекту, спеціалізується на впровадженні ШІ в різні галузі, зокрема для підвищення ефективності роботи та розвитку нових проєктів.
  • Дмитро Білаш — займається стратегічним розвитком та залученням нових можливостей для впровадження ШІ-технологій
  • Ольга Петрів — спеціалізується на питаннях етики, захисту даних і відповідального використання штучного інтелекту.

Реєстрація триває до 10 жовтня. Анкуту можна заповнити за посиланням.

Довідково: інноваційна програма «ШІ молодь» реалізовується командою Національного проєкту з медіаграмотності "Фільтр" Міністерства культури та стратегічних комунікацій України разом із Центром демократії та верховенства права, у партнерстві із UNESCO Ukraine та за підтримки Японії.

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: