Мапа порталу

Знання, що допоможуть під час блекауту: ветеранів війни та членів їх родин запрошують пройти курс «Електрика»

Ветерани війни та члени їх родим мають можливість пройти освітній курс «Електрика». Його учасники  отримають знання про те, як діяти під час блекаутів, налаштувати свій житловий простір максимально незалежним від можливих перебоїв зі світлом або навіть заробляти на тому, щоб допомагати іншим з налагодженням електроживлення.

За 10 занять кожен слухач отримає практичні навички, які необхідні для життя в умовах постійних обстрілів української інфраструктури.

Аби стати учасником курсу «Електрика», необхідно зареєструватися.

  • Де? Місце та деталі повідомлять після реєстрації.
  • Коли? Старт наприкінці місяця, залежно від формування групи. Заняття будуть проходити з 14:30 до 17:30 протягом двох тижнів.
  • Для кого? Для ветеранів та членів їхніх родин.

Хто організатор? Центр навчання і освіти дорослих "Південь" у рамках проєкту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей», який реалізує DVV International Ukraine за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. Місцевий партнер – КУ Агенція розвитку Миколаєва.

Кількість місць обмежена, тому, будь ласка, заповнюйте лист реєстрації та розповідайте знайомим про можливість для саморозвитку.

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: