Мапа порталу

У Миколаєві стартував пілотний проєкт з навчання водійок автобусів

Стартував пілотний проєкт з відбору водійок автобусів для подальшого працевлаштування She Drives. Про це повідомляє КП “Миколаївпастранс”.

Наразі триває реєстрація на проєкт “Розширення професійного потенціалу жінок у сфері пасажирських перевезень”. Це безоплатна програма для розвитку професійних навичок майбутніх водійок автобусів.

Головна мета проєкту – створення нових робочих місць для жінок у сфері громадського транспорту та розвиток їхніх професійних компетенцій та навичок для кращої адаптації до потреб ринку праці у сфері пасажирських перевезень.

Якщо ви мрієте отримати професійні знання та стати частиною змін у сфері пасажирських перевезень – цей проєкт саме для вас.

На учасниць проєкту очікує:

1. Опанування нових навичок в професії безкоштовно.

2. Гарантоване працевлаштування для учасниць, які успішно пройдуть всі етапи програми в організаціях, де цінують та підтримують жінок-водійок.

3. Менторська підтримка від команди професіоналів.

4. Супровід на новому робочому місці.

Якщо ви:

  • Від 21 до 65 років
  • Маєте водійське посвідчення будь-якої з перелічених категорій «B»/«C»/«CE»/«D1»
  • Проживаєте у Миколаївській області
  • Маєте практичний досвід водіння понад 3 роки
  • Готові до навчання, нових викликів та подальшого працевлаштування

Заповнюй анкету:https://www.she-drives.com.ua/form

Більше про проєкт за посиланням:https://www.she-drives.com.ua/

Проєкт «Розширення професійного потенціалу жінок у сфері пасажирських перевезень» реалізується ГО «Фундація інституційного розвитку» за ініціативи Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, в партнерстві зі структурою ООН Жінки та за фінансової підтримки Швеції.

 

image 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: