Мапа порталу

Майбутні водії тролейбусів проходять навчання на базі учбово-виробничого центру КП "Миколаївелектротранс"

Викладачі з-поміж працівників комунального підприємства продовжують знайомити студентів з всіма аспектами роботи водія тролейбуса. У навчальній програмі є предмети загальнопрофесійних та професійно-технічних дисциплін, серед яких "Будова та технічне обладнання тролейбусів", "Підготовка до експлуатації", "Основи правила обслуговування пасажирів", "Правила дорожнього руху", "Основи безпеки руху" та інші профільні предмети.
 
Навчання проходить з застосуванням інтерактивної частини, адже кожен має свій індивідуальний планшет, який підключений до єдиної навчальної бази учбово-виробничого центру. Покращення умов навчання для цієї та майбутніх груп водіїв стало можливим завдяки підтримці ГО "Молодь України", які спільно з БО Українська освітня платформа та за фінансування DanChurchAid допомогли створити сучасний навчальний простір на базі комунального підприємства.
 
Також нагадаємо, що кожен зі студентів отримує щомісячну стипендію в розмірі 12 тисяч гривень, яка є найбільшою в Україні. Таку підтримка стала можливою завдяки співпраці з БФ "Щедрик" та Миколаївського обласного центру зайнятості, який надає постійну підтримку по цій програмі.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/September2024/260924_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: