Мапа порталу

Олександр Сєнкевич та Дмитро Фалько вручили нагороди з нагоди Дня міста

13 вересня у Миколаєва відбулись урочисті заходи до 235-го дня народження нашого міста. З нагоди свята нагородили працівників комунальних підприємств та установ, представників Червоного Хреста, співробітників міської ради, а також колективи підприємств, які допомагали боронити Миколаїв.

Нагородження розпочалося з виконання державного гімну та хвилини мовчання за воїнами, які віддали своє життя за Україну.

Після цього зібрання привітав мер Миколаєва Олександр Сєнкевич. Звертаючись до присутніх, міський голова відзначив відвагу й героїзм наших захисників і захисниць, завдяки яким маємо змогу жити у вільній Україні та відзначати такі свята. При цьому міський голова наголосив, що поряд з військовими на захист країни встали багато цивільних громадян. Кожний з них на своєму місці нині зміцнює нашу державу.

«Якщо усі ми будемо гарно та якісно працювати, з відповідальністю ставитися до своєї справи, така довгоочікувана перемога ставатиме ближчою. Я дякую вам за внесок у розвиток Миколаєва, активну громадську позицію і професіоналізм», - сказав Олександр Сєнкевич.

Присутніх з 235-м днем народження Миколаєва привітав і секретар міської ради Дмитро Фалько. Він побажав усім сімейного затишку, мирного неба і подальших успіхів.

Під час урочистостей миколаївцям з нагоди свята вручили почесну відзнаку «За заслуги перед містом  Миколаїв», нагороду «За оборону Миколаєва» ІІ ступеня, Почесні грамоти та Подячні листи міського голови.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/September2024/130924_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: