Мапа порталу

Мер Олександр Сєнкевич передав миколаївській 123 бригаді ТрО чергову партію дронів

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич разом з депутатом міськради Федором Панченком відвідали нашу 123 бригаду ТрО, аби передати їм чергову партію дронів від громади міста.

Миколаївська бригада наразі захищає нашу державу на Херсонському напрямку. 

“Сьогодні ми передаємо чергову партію дронів нашій славетній 123 бригаді ТрО, яка працює на Херсонському напрямку. Ми привезли її ближче до них. Ці дрони вже встигли добре зарекомендувати себе як в 123 бригаді, так і в 36 та 79. Тому ми продовжуємо співпрацю саме з цим виробником. Впевнений, ця зброя допоможе вам здобути маленькі перемоги, які призведуть до перемоги нашої держави в цій війні”, - сказав Олександр Сєнкевич.  

Мер запевнив, що міська влада і надалі буде підтримувати нашу 123 бригаду. Адже є повне порозуміння між міською радою та виконавчими органами міськради. 

“Миколаївському бюджету зараз важко, але громада завжди знайде кошти, щоб забезпечити вас необхідним обладнанням. Тому використовуйте їх по повній. Миколаївці вас завжди підтримають і будуть робити все задля нашої перемоги”, - додав Федір Панченко.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/September2024/10092024)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: