Мапа порталу

В миколаївських центрах ПМСД покращуються умови надання первинної медичної допомоги

На первинній ланці в миколаївських медичних закладах постійно відбуваються приємні маленькі події. Це і початок роботи молодих лікарів, поповнення сучасним медичним обладнанням, впровадження нових діагностичних методів, підтримка новітніх стратегій роботи, навчання і обмін досвідом лікарів, розширення послуг.
 
До прикладу, за останній час в Центрі первинної медичної допомоги №7 і зовні, і з середини оновились амбулаторії. В сімейній амбулаторії №3 проведені поточні ремонти частини приміщень. Три кабінети сімейних лікарів відремонтовані, облаштовані новими меблями, укомплектовані необхідним медичним обладнанням та приладами, сучасною комп’ютерною технікою.
 
На базі сімейних амбулаторій №3 та №4 оновлено інфо-центр. І співробітники, і пацієнти вже відвикли від вчорашньої реєстратури з купою паперових амбулаторних карток, журналів, талонів на прийом до лікаря та ін. Зараз персональна електронна медична карта пацієнта допомагає реорганізувати роботу реєстратури, або інфо-центру, та підвищити якість наданої медичної допомоги.
 
Впровадження сучасного дизайну і функціоналу на цьому рівні дозволило покращити умови праці медпрацівників, а також створити більше комфорту та зручностей для пацієнтів під час відвідування закладу та отримання у фахівців необхідної інформації та консультацій.
 
Окрім цього став привабливішим зовнішній вигляд амбулаторій – відремонтовано вхід у заклади, оновлено вивіски, а на сходах, для безпеки пацієнтів, з метою зручної орієнтації у темний час доби, приклеєні світловідбивні стрічки.
 
Укласти декларацію з лікарями Центру ПМСД №7 або отримати інформацію з надання медичної допомоги можна, звернувшись за телефоном інфо-центру: 0678073792.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/September2024/100924)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: