Мапа порталу

Делегація ВООЗ відвідала Миколаївський міський центр підтримки ветеранів війни

4-5 вересня Миколаївщина приймала делегацію Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) на чолі з Фамі Ханною, експертом штаб-квартири ВООЗ та співголовою Глобальної референтної групи з питань психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в умовах надзвичайних ситуацій Міжвідомчого постійного комітету ООН.

Одним із закладів, який відвідала делегація, був Миколаївський міський центр підтримки ветеранів війни, директор якого Віктор Мойсеєв ознайомив гостей з ключовими напрямами діяльності та спектром послуг, які надаються ветеранам, учасникам бойових дій та членам їх сімей. Основна увага була зосереджена на оцінці ефективності функціонування психосоціальних послуг. Завідувачка відділення психологічної та фізичної адаптації Олеся Ольшевська та психолог Ганна Бабіна поділилися професійним досвідом, розглянули складні випадки та наголосили на проблемах, однією з яких є підготовка психологів, які працюють з ветеранами та їхніми родинами.

За підсумками візиту Фамі Ханна висловив своє захоплення високим рівнем професіоналізму психологічної служби Центру та запевнив у готовності ВООЗ надавати всебічну підтримку для подальшого розвитку системи психічного здоров’я на Миколаївщині.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/September2024/090924_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: