Мапа порталу

Кубок міського голови з єдиноборств: у Миколаєві урочисто відкрили змагання

Сьогодні, 6 вересня, у Миколаєві урочисто відкрили Кубок міського голови з единоборств, присвячений Дню міста. 

Змагання об'єднали більше 400 учасників різного віку. Боротьба за трофеї відбуватиметься у 10 видах єдиноборств. 

На відкритті Кубку були присутні Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, секретар міської ради Дмитро Фалько, депутат міськради та голова адміністрації Центрального району Олександр Береза, голова адміністрації Заводського району Віктор Дмитрук, начальниця управління у справах фізичної культури і спорту Ірина Бондаренко, виконуюча обов’язків директора ДЮСШ з єдиноборств Тетяна Росовська.  

“Ми довго вагалися, чи час проводити такі змагання. Однак сьогодні українці стоять на обороні нашої держави та борються за нашу землю саме для того, щоб наші діти моги так проводити свій час: у змаганнях, навчанні та могли планувати своє майбутнє саме в цій державі. Я дякую нашим Збройним Силам України за те, що саме завдяки їм ми можемо проводити у Миколаєві такі заходи. Бажаю всім дітям, щоб вони досягали успіхів, ставали чемпіонами та прославляли наше місто та нашу країну”, - сказав мер Олександр Сєнкевич

Окремим сюрпризом для всіх присутніх став приїзд до Миколаєва дворазового срібного призера Олімпійських ігор, багаторазового чемпіона та призера змагань різного рівня з греко-римської боротьби Парвіза Насібова. Він разом зі своїм першим тренером Миколою Салєєвим побажали юним спортсменам перемог та натхнення. Парвіз також дав три найголовніші поради для досягнення успіху світового масштабу: слухати батьків, слухати тренерів та любити Україну. 

За високий професіоналізм та спортивні здобутки Миколу Салєєву та Парвізу Насібову міський голова вручив відзнаки.

Пам'ятні та корисні подарунки також вручили всім відділенням міської школи з єдиноборств.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/September2024/06092024_1)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: