Мапа порталу

У Миколаєві стартує конкурс мініпроєктів соціального підприємництва

19 майбутніх соціальних підприємців позмагаються за фінансування своєї бізнес-ідеї, взявши участь у конкурсі мініпроєктів. Таку можливість учасники отримали в рамках проєкту «Соціальне підприємництво в Миколаєві», який реалізує ГО Центр навчання і освіти дорослих "Південь" за підтримки міжнародних партнерів та Агенції розвитку Миколаєва.
 
Метою конкурсу є створення умов для сталого розвитку соціально відповідального бізнесу на території Миколаївської області шляхом фінансування мініпроєктів, які спрямовані на відкриття, розвиток чи підтримку соціального підприємництва або соціально відповідального бізнесу.
 
До цього заявники пройшли навчання в Акселераторі соціального підприємництва та отримали консультації від менторів. Майбутні підприємці вже підготували бізнес-плани, які будуть представлені Оціночному комітету. А на конкурі мініпроєктів, який відбудеться вже 6 вересня, учасники зможуть захистити свої бізнес-ідеї.
 
До складу Оціночного комітету ввійшли шестеро експертів:
1 представник (-ця) Миколаївської міської ради або представник (-ця) Комунальної установи Миколаївської міської ради «Агенція розвитку Миколаєва»
1 представник (-ця) Миколаївської обласної військової адміністрації
1 представник (-ця) громадської організації
1 представник (-ця) бізнесу
2 тренери навчального курсу з соціального підприємництва
 
Переможці конкурсу отримають фінансування в розмірі 410 тисяч гривень на реалізацію соціальної бізнес-ідеї.
 
«Ми доклали максимум зусиль, щоб підготувати кожного заявника до участі в конкурсі мініпроєктів, незалежно від його попереднього досвіду. Упродовж місяця наші ментори проводили індивідуальні консультації, щоб допомогти покращити бізнес-плани та потренувати заявників захищати свої бізнес-ідеї на конкурсі. Ми з упевненістю можемо заявити, що кожен отримав однаковий шанс на перемогу, тож членам Оціночного комітету буде непросто обрати найкращих», – розповіла менеджерка проєкту Анна Нікуліна.
image

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: