Мапа порталу

Info Day Миколаїв: створено постійний майданчик комунікації з підприємцями щодо підтримки та можливостей розвитку

Яку підтримку можна отримати сьогодні й на які додаткові можливості розвитку бізнес може очікувати у майбутньому. Про це розповідали під час Info Day Миколаїв, що реалізується в рамках спільної ініціативи ЕС та ПРООН у співпраці з Центром підтримки бізнесу.

Захід відбувся 2 вересня в Туристично-інформаційному центрі. 

Як розповіла директорка департаменту економічного розвитку Тетяна Шуліченко, міська влада постійно шукає шляхи та інструменти підтримки підприємців Миколаєва. Це включає створення відповідних умов ведення бізнесу, зокрема, через розробку нових і оновлення існуючих інструментів підтримки, формування і облаштування відповідних просторів на кшталт індустріальних парків, співробітництво з партнерами для надання грантової підтримки.

За її словами, Info Day Миколаїв має стати майданчиком, який об’єднає фахівців органів влади і підприємців для обміну напрацювань, досвідом у реалізації інструментів підтримки. Він діятиме на постійній основі. Долучитися до нього підприємці мають змогу у форматі офлайн та онлайн.

У цей день у рамках проєкту розповідали про можливості, які надає підприємцям обласний центр зайнятості, роботу офісу «Зроблено в Україні», а також про концепцію індустріального парку в Миколаєві.

Директор Миколаївської філії обласного центру зайнятості Наталя Рябова розповіла, що сьогодні центри зайнятості змінюють формат роботи. Вони не лише допомагають людям отримати нову роботу. Такі заклади також спрямовані на те, аби надавати допомогу роботодавцям. 

Наталя Рябова повідомила, що наразі діє низка урядових програм для розвитку бізнесу. З цією метою у нас діє і регіональний офіс «Зроблено в Україні».

Проєкт концепції  індустріального парку в Миколаєві презентувала Тетяна Шуліченко.

 «Індустріальний парк – потужний інструмент, який допоможе у повоєнній відбудові Миколаєва. Він надасть додаткові можливості для розвитку промисловості, створити нові робочі місця та залучити інвестиції», - розповіла директорка департаменту економічного розвитку.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/September2024/030924)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: