Мапа порталу

У пошуках люблячої родини: в Миколаєві відбулася чергова виставка-прилаштування тварин

Сьогодні, 1 вересня, у Миколаєві відбулася чергова виставка-прилаштування собак і котів, які знаходяться у КП «Центрі захисту тварин». 

На підприємстві постійно перебувають близько 150 тварин.  Тут за хвостиками доглядають та намагаються знайти їм люблячу родину. 

«Обов?язкові заходи до будь-якої тваринки, яка потрапляє на підприємство, - це вакцинація від сказу, обробка та стерилізація. Після цього котів ми майже не повертаємо на місце попереднього існування і намагаємося прилаштувати. Всі охочі можуть прийти до нас і обрати собі хвостика», - розповіла директорка КП Олександра Купінець.

До повномасштабного вторгнення рф на територію України у планах підприємства було розширення та будівництво нових вольєрів, аби збільшити можливість утримання тварин. Але, як зазначила пані Олександра, наразі це не на часі. Тому на КП активно шукають донорів та благодійників, які можуть допомогти з цим питанням.  

Охочі взяти до себе в родину чотирилапого друга можуть завітати на підприємство у будь-який час, згідно робочих годин. А для тих, у кого немає такої можливості, регулярно організовують виставки-прилаштування. На цих заходах ви можете познайомитися з хвостиками ближче та обрати собі члена родини.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/September2024/01092924)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: