Мапа порталу

Нейрорелакс: у Туристично-інформаційному центрі Миколаєва вчили, як легко і безпечно долати тривогу

Вгамувати тривогу, душевний біль або вирішити питання, що бентежить. У Миколаєві вчили, як за допомогою технології нейрорелаксу можна покращити свій емоційний стан.

Такий цікавий і корисний майстер-клас відбувся в Туристично-інформаційному центрі.

Як зазначила керівник закладу Вікторія Марінова, у ці складні часи люди дуже часто відчувають психологічні перевантаження. А це впливає на  атмосферу в сім’ї, стосунки на роботі та здоров’я загалом. Тому сьогодні так важливо вміти безпечно та екологічно висловити свої негативні емоції та думки. Нейрорелакс же у цьому сенсі дає гарні результати.

Провести майстер-клас запросили членкиню культурно-мистецької асоціації «Арт-спокуса» Оксану Давидову.

«Нейрорелакс є сучасною психологічною методикою, яку розробили для надання допомоги людям з ПТСР або людям, які опинились у складних життєвих ситуаціях. Згодом його почали використовувати як творчий засіб для зниження внутрішньої напруги, а також для вирішення питань, що бентежать. Сьогодні нейрорелакс використовувати й для творчої реалізації», - пояснила Оксана Давидова.

До майстер-класу з нейрорелаксу долучились 8 миколаївців, які подали відповідну заявку, каже Вікторія Марінова.

За її словами, подібні майстер-класи відбуватимуться і у майбутньому.  Анонси заходів розміщатимуться на сторінці Туристично-інформаційного центру Миколаєва у Фейсбук.

IMAGE FOLDER (/files/2024/August2024/290824_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: